četvrtak, 14. veljače 2013.

CIA: Pronašli smo dokument sa redom vožnje


Nakon što je GRAS angažovao poznatu američku agenciju CIA da pronađe originalni dokument o redu vožnje (pretpostavka da je nastao između 1995. i 2000. u stanu rođaka nekog GRAS-ovog uposlenika), oglasila se i CIA:

"Red vožnje smo pronašli i izgleda da je u dobrom stanju. Prve analize pokazuju da je dokument nastao u aprilu 1998. godine u Microsoft Wordu 95. Disketa je bila oštećena, ali dokument smo uz pomoć savremenih metoda uspjeli da sačuvamo i možemo reći da je u dobrom stanju."

U GRAS-u su skeptični. Smatraju da se radi o prevari, koja ima za cilj da se javnosti predstavi pogrešan i netačan red vožnje. Stoga, stručnjaci GRAS-a će već sutra otići u ured CIA-e, kako bi se uvjerili da je CIA zaista pronašla originalni red vožnje i kako bi konačno mogli napraviti neophodne izmjene u redu vožnji. Predstavnici GRAS-a smatraju da će najviše ispaštati građani u slučaju da CIA dostavi pogrešan red vožnje, te moli građane za još malo strpljenja. GRAS će do trenutka preuzimanja reda vožnje voziti po izmijenjenom rasporedu, tj. svaki drugi dan će poslati jedan autobus da obiđe lokacije Bare, Podhrastovi, Breka i Koševsko brdo. 

_________________________________________________
Tekst je šaljive prirode i ne predstavlja stajalište GRAS-a. Niko nikad neće pronaći red vožnje. 

Nema komentara: